Φαντασία , αγάπη και διασκέδαση μπορούν μόνο να χαρακτηρίσουν τις μικρές μας δημιουργίες. Διακοσμήστε μια μικρή γωνιά του σπιτιού σας, αφήστε ελεύθερο το παιδί που κρύβεται μέσα σας, κάντε ένα δώρο στους αγαπημένους σας.

23 Δεκ 2013

Strawberry Christmas Tree

Δεδομένου ότι τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, θα μοιραστούμε κάποιες γαστρονομικές ιδέες για να δημιουργήσετε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα στο σπίτι για την οικογένεια, τους φίλους σας ή όπου κι αν βρίσκεστε στο παραμονή των Χριστουγέννων. Αυτό το Χριστουγεννιάτικο δεντράκι φαίνεται υπέροχο, και βλέποντας τα συστατικά ... σίγουρα είναι νόστιμο. Δοκιμάστε τα με χαρά!


Οδηγίες:
Λαδώνουμε τα Mini muffin φορμάκια και τα γεμίζουμε στα 3/4 με brownies μείγμα. Τοποθετούμε στο φούρνο και τα ψήνουμε. Θα πρέπει να μειώσουμε το χρόνο ψησίματος λίγο, οπότε παρακολουθείστε τα για λίγο μέχρι να ξεκινήσουν να ψήνονται
Εφόσον ψηθούν βγάλτε τα από το φούρνο και αφήστε τα να κρυώσουν. Πάρτε την σαντιγύ ή την κρέμα μους και βάλτε της χρώμα ζαχαροπλαστικής ώστε να γίνει πράσινη.

Τοποθετήστε λίγη από την κρέμα πάνω στα brownies για να στερεώσετε τις φράουλες και έπειτα στολίστε την φράουλα με την χρωματισμένη κρέμα, τοποθετόντας το υπόλοιπο μείγμα σε κορνέ με μικρή αστεροειδές μύτη.

Μπορείτε να γαρνίρετε με διάφορα ζαχαρωτά σε σχήματα αστεριών και στρογγυλά. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε και χρωματιστή τρούφα για να σχηματίσετε τα φωτάκια του δέντρου.